Видео: На бебето му даде лажичка авокадо, а неговата реакција ќе ве насмее ДО СОЛЗИ

Во текот на ручекот мајката на Autumn, Меган Пеоро помислила дека би била добра идеја за својата малечка малку да изблендира авокадо, но работите сигурно не оделе по планот…Иако постојат многу погодности за вашето здравје доколку јадете авокадо (добро е за личностите со атритис, како и за здравјето на срцето) но со сигурност можеме да кажеме дека ова 7 месечнто бебе Autumn не е љубител на ова овошје.
Во текот на ручекот мајката на Autumn, Меган Пеоро помислила дека би била добра идеја за својата малечка малку да изблендира авокадо, но работите сигурно не оделе по планот…
Погледнете го ова урнебесно видео:

Иако постојат многу погодности за вашето здравје доколку јадете авокадо (добро е за личностите со атритис, како и за здравјето на срцето) но со сиг

Пронајдете не на следниве мрежи: