Видео: На овој човек носот му бил затнат 44 години, а потоа кивнал и излетало нешто неверојатно…

Иако поради проблеми со дишењето редовно одел на лекар, тие не можеле да откријат што е причината за неговиот проблем.Британецот Стив Истон (51) повеќе децении имал константни главоболки и носот му бил затнат. Сепак, болката и затнатоста исчезнале откако кивнал и од левата ноздра исфрлил дел од играчка кој го носел во себе цели 44 години.
Стив играл игра на интернет кога кивнал, а од носот му излегло делче од стрела за пиштол – играчка која во носот му завршила кога имал 7 години.

Главоболката која Стив ја имал моментално исчезнала. Тоа што е сосема неверојатно во целата приказна е дека Истон поради проблеми во дишењето и болки во главата со години одел на лекар, но тие не можеле да откријат кој е проблемот.
Сепак, откако ја исфрлил играчката сите негови здравствени проблеми исчезнале.

Британецот Стив Истон (51) повеќе децении имал константни главоболки и носот му бил затнат. Сепак, болката и затнатоста исчезнале откако кивнал и о

Пронајдете не на следниве мрежи: