Видео: На улиците во Милано излезе подморница!

Loading...

Подморница во Милано??На една од главните улици во Милано-Виа де Мерчанти,се појави подморница. Но, станува збор за маркетинг кампања. Притоа е делo на италијанската осигурителна компанија Europ Assistance IT која ја создаде лажната подморница среде улица.
Нивната кампањата насловена „Осигурајте го животот“.
Видеото погледнете го на следната страна.

 
На

loading...
Loading...