Видео: Најголемите гостувања на Македонските навивачки групи. 1 дел

Loading...

Македонските навивачки групи ги следат нивните тимови редовно на домашен терен и на гости во други градови стотици километри далеку од нивниот град. Денес во првиот дел ќе ви ги претставиме едни од најголемите гостувања,во изминатите години, на нашите најпознати навивачки групи Чкембари и Комити. Во наредниот дел ќе ги видите најголемите гостувања на навивачките групи Фемили Аеродром и Сити Парк Бојс, и така натаму, ќе ги опфатиме сите навивачки групи од Македонија.
 
Чкембари

Комити

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Македонските навивачки групи ги следат нивните тимови редовно на домашен терен и на гости во други градови стотици кил

loading...