Видео: Најсмешните гафови на јавните македонски личности – втор дел

Loading...

Помали или поголеми, погледнете дел од безвременските гафови кои и ден денес се исто смешни, како и на денот кога биле изречени!Првиот дел незаборавни гафови беше само загревање за ова денес. Пратеници, градоначалници, новинари, водители, манекенки, пејачки…Што познатите кажаа, а потоа посакаа да не го кажале
Лото Марјана

Патот на еволуцијата
– Преговараме за трета лента на автопатот Скопје – Прилеп – Битола – Марјан Ристески, градоначалник на Прилеп.
Вистинско решение за името
– За мене е сеедно дали Македонија ќе биде Северна Република Македонија, пошто до вчера беше Социјалистичка Република Македонија значи пак ќе сме исто СРМ, што менува тоа? – Александар Петрески, градоначалник на Охрид.
Јанко изеде бурек
– Денеска на програмата имаме еден африкански дуел (Камерун – С.Арабија) – Јанко
„Теби би дао и средину палачинке…“
– Бранко Црвенковски е вистински маж за мене. Дајте му го мојот број и ќе му покажам како пејам во живо. Него би го легнала и око нема да ми трепне. Бранко има сексапил во себе – пејачката Ирена Блажевска.
Па, каже…
– Државата ни е на раб од провалија, ако се вратиме ние на власт ќе направиме чекор напред – Бранко Црвенковски.
Фригидниот канибал
– Кога бевме пред Хрватска, а еве ја 2014 година ќе стане членка на ЕУ, и навистина се осеќаме фригидно во одредени моменти кога знаете каде бевме, а каде сме сега. Од лидер во регионот, одличен пример за многу работи денеска сме последни во целиот регион – Зоран Заев, градоначалник на Струмица и претседател на СДСМ.
Б О Н У С: Дупла доза Латас
Во партиите се е*ат повеќе отколку во било која гимназија
Весна Бендевска, има неодоливи усни за кои не знам дали се вистински или силиконски…
Извор: Републик.мкПр

loading...
Loading...