Видео: Најсмешните гафови на јавните македонски личности

Loading...

Поголеми или помали, погледнете дел од безвременските гафови кои и ден денес се исто смешни како и на денот кога се изречени.Ова се следните гафови кои ќе ве насмеат како и првиот пат кога ги слушнавте:
Сопругата на Црвенковски и гравот за Бранко
– Никако да му го погодам гравот – Јасмина Црвенковска, сопруга на Бранко Црвенковски, признава дека со помал успех, еве веќе со години, се обидува да зготви грав што повеќе ќе му се бендиса на Бранко од оној што го приготвува нејзината свекрва.
Бермудскиот триаголник и Питагоровата тема на Елена 

Метросексуалецот Трифун
– Не сум метросексуалец, јас сум нормален човек – Трифун Костовски, во времето кога беше градоначалник на Скопје.
Марјана и Сашка Петковска 
– Ја поканувам на сцената Сашка Петковска да ја прими наградата- Маријана Стојанојковска на манифестацијата за проектот Кирилица распеана за покојната пејачка Сашка Петковска, на која постхумно ѝ беше доделена награда за животно дело.
Еден и единствен – Игор Трпески

Александар Петрески и мртва сабота
– Денеска е мртва сабота, повеќето слушатели се на гробиштата, па Бог да ги прости и нив – Александар Петрески, поранешен градоначалник на Охрид.
Александар Петрески и часот по географија
– Реките кои се вливаат во Охридското Езеро доаѓаат пониски од езерото и наместо реките да се вливаат во езерото, езерото се влива во реките.Тоа јас не можам да го спречам – Александар Петрески, поранешен градоначалник на Охрид.
Амди Бајрам – црниот муслиман

Се надеваме слатко се насмеавте!
republika.mkОва се следните гафови кои ќе ве насмеат како и првиот пат кога ги слушнавте:
Сопругата на Црвенковски и гравот за Бранко

loading...
Loading...