Видео: НАЈСТРАШНАТА СНИМКА ОД ЛУНА ПАРК: Жена и дете на 1 секунда од сигурна смрт

Пред да пукне сајлата, можете во позадина да слушнете луѓе кои извикуваат: „Ќе се молиме за вас“ и „Дали потпишавте дека се одрекувате од осигурувањето?“ како и „Овие сајли не делуваат баш сигурно“.После ова видео најверојатно нема никогаш да отидете на вакво слично возење.
Oваа жена и дете, беа само на една секунда оддалечени од смртта кога пукна сајлата на „Катапултот“ возењето, веднаш пред тргнувањето.
Кери Сукер и 13 годишниот Тревор Ларсон биле во Луна парк во Висконсин и биле апсолутно подготвени за „полетување“.
Пред да пукне сајлата, можете во позадина да слушнете луѓе кои извикуваат: „Ќе се молиме за вас“ и „Дали потпишавте дека се одрекувате од осигурувањето?“ како и „Овие сајли не делуваат баш сигурно“. Неколку секунди подоцна една од сајлите која ги катапултира луѓето 200 метри во воздух, одеднаш пукна и повеќе никој не се шегуваше.
Родителите на Тревор биле на лице место и ја снимале оваа за малку стравична глетка: „Јас се сепнав“, рекла мајката Никол.
„Гледаш и мислиш: Ох, мој Боже. А потоа почнуваш да мислиш на тоа што можеше да се случи“, вели Дру таткото на детето, и додава дека сопственикот му понудил да му ги врати парите и да му даде жетони за друго возење. Што и не е баш некоја соодветна замена со оглед на тоа дека син му можеше да загине.
Видеото е на следната страна:

После ова видео најверојатно нема никогаш да отидете на вакво слично возење.
Oваа жена и дете, беа само на една секунда оддалечени од смртт

Пронајдете не на следниве мрежи: