Видео: Насмејте се со новата македонска сит-ком серија „Браќа“

Loading...

 Случајно да не ви недостигаше комичарот Марјан?!Марјан Георгиевски повторно се враќа на Јутјуб во една сит-ком хумористична серија „Браќа“, во чија главна улога покрај самиот тој е и Никола Пројчевски. Како режисер се јавува Сашо Миленковски.
Погледнете за што станува збор…

Марјан Георгиевски повторно се враќа на Јутјуб во една сит-ком хумористична серија „Браќа“, во чија главна

loading...
Loading...