ВИДЕО: НЕ МОЖЕЛА ДА СЕ ВОЗДРЖИ: Девојка уринирала низ прозор од автобус. Патниците ШОКИРАНИ

Oткако се „олеснала“, ги прашала луѓето околу неа дали имаат марамица да и позајмат…Шокантно видео кое кружи на интернет ја прикажува девојката која уринира низ прозор од автобус. Најверојатно станува збор за некој проблем поради кој не можела да се воздржи, но секако можела да го замоли возачот да го сопре автобусот.
Оваа бритента го „извадила“ задникот низ прозорот од автобусот, додека останатите патници не можеле да си поверуваат на своите очи.
Откако се „олеснила“, ги прашала луѓето околу неа дали имаат марамица да и позајмат.
Сеуште не е потврдено дали девојката била под дејство на алкохол или дрога.
Видеото било искоментирано од голем број на луѓе кои оваа ситуација ја опишале како срамотна.
Погледнете:Шокантно видео кое кружи на интернет ја прикажува девојката која уринира низ прозор од автобус. Најверојатно станува збор за некој проблем поради к

Пронајдете не на следниве мрежи: