Видео: Неговите пријатели му провалиле дома и направиле од секоја чешма да тече пиво!

Можеби само станува збор за интересна реклама за холандското пиво „Tui“, но како и да станува збор за интересна идеја.Момци доколку сакате да израдувате некој од вашите пријатели, денес имате можност да го погледнете оваа видео, и секако да ја спроведете оваа урнебесна идеја.
 Момци доколку сакате да израдувате некој од вашите пријатели, денес имате можност да го погледнете оваа видео, и секако да ја спроведете оваа урнеб

Пронајдете не на следниве мрежи: