ВИДЕО: Нејзиниот сопруг ја изненади соопштувајќи дека е БРЕМЕНА

Сем, кој е медицинско лице, успеал тајно да направи тест за бременост и да ја изненади сопругата, соопштувајќи ѝ дека очекуваат трето дете.Сем имал претчувство дека неговата сопруга Нија е бремена откако таа му пратила порака и му рекла дека ѝ доцни менструацијата две недели. За да дознае дали неговите сомнежи се оправдани, тој купил тест за бременост и се вратил дома. Знаејќи дека Нија не пушта вода во тоалетната школка кога уринира навечер поради страв да не го разбуди бебето, тој искористил примерок од урината за да го направи тестот.
Во видеото, откако тестот потврдува дека Нија е бремена, тој веднаш се упатува во кујната каде таа ги храни двете нивни деца и ѝ ја кажува големата вест.
За да биде сигурна дека резултатот е точен, Нија на крајот прави уште еден тест за бременост.
Погледнете го видеото:Сем имал претчувство дека неговата сопруга Нија е бремена откако таа му пратила порака и му рекла дека ѝ доцни менструацијата две недели. За да доз

Пронајдете не на следниве мрежи: