Видео: Нема да верувате како навистина се изговара „Мазда“

Loading...

Ако некогаш сте се запрашале дали исправно ги изговарате имињата на јапонските произведувачи на автомобили, еве ви прилика да проверите.Ако некогаш сте се запрашале дали исправно ги изговарате имињата на јапонските произведувачи на автомобили, еве ви прилика да проверите.
За некои ќе се изненадите како се изговараат.
Сосема по различно од она како што ние ги изговараме.
Погледнете:

Ако некогаш сте се запрашале дали исправно ги изговарате имињата на јапонските произведувачи на автомобили, еве ви прилика да проверите.
За

loading...
Loading...