Видео: Необичен трик со помош на кој ќе создавате чоколада

Loading...

Со овој трик ќе добиете нова посебна коцка чоколадо, а тоа сепак ќе ја задржи првобитната горма!Дали некогаш би се сетиле дека може да направите вакво нешто?!
Со помош на овој трик од една обична чоколада со нејзино кршење на одредени места, и промена на скршените делови ќе добиете нова посебна коцка, а чоколадото ќе ја задржи својата првобитна форма!
Погледнете го видеото:

 

Мислите ли дека е возможно? Не двоумете се, туку пробајте!Дали некогаш би се сетиле дека може да направите вакво нешто?!
Со помош на овој т

loading...
Loading...