Видео: Неверојатен мајмун кој ќе ви одржи час по вежбање!

Неверојатен е!Ова мајмунче на многумина ќе им одржи час по вежбање!
Видеото како тој прави стомачни и склекови може да го погледнете на следната страна.

 
Ова мајмунче на многумина ќе им одржи час по вежбање!
Видеото како тој прави стомачни и склекови може да го погледнете на следната страна.

Пронајдете не на следниве мрежи: