Видео: Неверојатен трик, оживеа презреана банана со фен за коса!

Овој човек смислил идеален начин како на бананата да и ја врати бојата и да спречи целосно да скапе.Човекот од ова видео направи нешто извонредно, и кога ќе видите што, веднаш ќе сакате да го стори истото! За овој “експеримент” ќе ви требаат фен за коса и банана.Всушност, ова овошје скапува многу побрзо и почесто,за разлика од другите.Затоа овој човек смислил идеален начин како на банана да и ја врати бојата и да ја спречи да скапува.
Верувајте, веднаш ќе посакате да се обидете.
Погледнете:Човекот од ова видео направи нешто извонредно, и кога ќе видите што, веднаш ќе сакате да го стори истото! За овој “експеримент” ќе ви требаат

Пронајдете не на следниве мрежи: