Видео: Неверојатно-Ја запроси користејќи магија!

Loading...

Илузионистот Џастин Флом му помогна на својот обожавател Хавиер да ја запроси својата девојка Сиси….Со еден збор…Изгледа магично!
Во последно време видовме секакви запросувања, и сите посебни на свој начин.
Сигурни сме дека и ова зпросување ќе ви извлече насмевка на лицето – ако не поради романтика, тогаш сигурно поради илузионистичките трикови на Џастин Флом.
Погледнете го видеото:

Со еден збор…Изгледа магично!
Во последно време видовме секакви запросувања, и

loading...
Loading...