Видео: Ние пораснавме со „Наше маало“ а денешните генерации со турски серии

Loading...

За разлика од денешните генерации кои растат со турски серии, генерациите од 90-те имаа можност да растат со една од најдобрите македонски детски серии „Наше маало“.Додека турските серии го прикажуваат суровиот живот на возрасните наше маало беше пример за децата како да имаат безгрижно и среќно детство.
Нема кој не ги памети лудориите на Мали, Бени, Дарко и секако зградата „Кармен“. Се решивме да ве вратиме неколку години наназад и да ве потсетиме на македонската хит серија „Наше маало“. 

Додека турските серии го прикажуваат суровиот живот на возрасните наше маало беше пример за децата како да имаат безгрижно и среќно детство.

loading...
Loading...