Видео: НО, ЗОШТО? Како им паѓа на памет ТУКА да се сликаат и тоа СО ДЕТЕ ВО РАЦЕТЕ?!

Зошто ли?За ова може да се каже само: Идиот на годината!!!За ова може да се каже само: Идиот на годината!!!

Пронајдете не на следниве мрежи: