Видео: НОЛЕ „ОТКАЧИ“ – Погледнете како танцува!

Ѓоковиќ докажа дека умее да игра латино танци.Најдобриот тенисер на светот, Новак Ѓоковиќ беше главна ѕвезда на забава за играчите на турнирот во Дубаи.
Ѓоковиќ докажа дека умее да игра латино танци. Меѓутоа, најголемо воодушевување за присустните беше кога на сцената се појави танчерка за стомачен танц.
Таа заигра, а покрај неа и Новак.
Видеото е на следната страна:

Најдобриот тенисер на светот, Новак Ѓоковиќ беше главна ѕвезда на забава за играчите на турнирот во Дубаи.
Ѓоковиќ докажа дека умее да игра

Пронајдете не на следниве мрежи: