Видео: НОВИНАРКА РАСПЛАКА 4-ГОДИШНО ДЕТЕ: Му постави ЕДНО прашање поради кое сите ја НАПАДНАА!

Loading...

Детенцето се расплака кога новинарката му постави едно прашање.Новинарката Кортни Фриел не сакајќи расплака 4-годишно момченце, Андреј Мациаса, кога го праша дали ќе му недостига мама кога ќе тргне во училиште. Андреј рече „не“,а неколку секунди потоа се растажи и почна да плаче. Кортни откако го пушти видеото на својот Инстаграм, напиша дека ова и го крши срцето и дека самата е загрижена околу испраќањето на своите деца на училиште.  Новинарката се растажи бидејќи малиот Андреј на почетокот се трудеше да остане храбар, а потоа почна да плаче.

Многумина на социјалните мрежи ја нападнале новинарката бидејќи поставила многу чувствително прашање за 4-годишно дете. Еден од корисниците напиша:
„Koлку глупаво прашање, можела исто така да го праша дали ќе му недостига мама која нема да ја гледа цел ден, која можеби нема да може да доаѓа по него после училиште, која можеби ќе се разведе од неговиот татко“.
Видеото е на следната страна:

Некои од коментарите беа и на страна на новинарката.
– Боже, луѓето се навистина пречувствителни, како сите да се големи бебиња. Тоа е едноставно прашање кое им го поставуваат на сите деца кога ќе тргнат на училиште. Новинарката не е злобна и на неа и падна жал кога детето почна да плаче – гласи еден од коментарите.
Видеото е поставено во вторникот а до тогаш го виделе повеќе од 4 милиони луѓе. Новинарката Кортни Фриел не сакајќи расплака 4-годишно момченце, Андреј Мациаса, кога го праша дали ќе му недостига мама кога ќе тргне во училиште.

loading...
Loading...