Видео: НУРНА ВО ДЛАБОКОТО, а тоа што го пронајде на дното, го остави БЕЗ ТЕКСТ

Ќе ви биде јасно зошто толку одлепил, кога ќе го погледнете видеото..Нурна длабоко во водата, а тоа што го пронајде на дното, го остави без здив
Нуркајќи пронашол остатоци од брод кој потонал на 31-ви јули 1715 година, а во него ни помалку ни повеќе туку милион долари во златни монети.
Ќе ви биде јасно зошто толку одлепил, кога ќе го погледнете видеото:

Нурна длабоко во водата, а тоа што го пронајде на дното, го остави без здив
Нуркајќи пронашол остатоци од брод кој потонал на 31-ви јули 17

Пронајдете не на следниве мрежи: