Видео: Обидувајќи се да избега од местото на несреќата направил уште три!

Неверојатно видео се појави на интернет, од сообраќајка која се случила помеѓу таксис и возач на црн Нисан. Од снимката која ја направил некој од станарите се гледам дека ова најверојатно е најглупавиот обид за бегство од местото на несреќата. 
Возачот на црниот Нисан неколку минути се обидува да избега од местото на несреќата, но во меѓувреме тој прави уште три сообраќајки. 
Погледнете како изгледа ова за многумина глупаво бегство од местото на сообраќајката.

 
Од снимката која ја направил некој од станарите се гледам дека ова најверојатно е најглупавиот обид за бегство од местото на несреќата. 

Пронајдете не на следниве мрежи: