ВИДЕО: Очекувале средба со жешка риба, но реалноста е малку поинаква

Loading...

Конечно е добеин одговорот на прашањето дали мажите ги привлекува надворешниот изглед, или внатрешноста на девојките. Реакциите на мажите од видеото навистина ќе ве натераат да се замислите.Но, да бидеме искрени. Се допишувате со згодна девојка преку некоја од социјалните мрежи и по некое време договарате средба на која ве очекува реалноста. И тоа девојка која изгледа накај 30 килогами подебело од фотографијата. Како би реагирале?
Тимот од Tinder реши да спроведе експеримент за да види како мажите би реагирале при ваква средба.
Девојката се обидува да ги убеди дека и понатаму е таа истата, но погледнете дали некој од нив и понатаму ќе остане во контакт со неа.Но, да бидеме искрени. Се допишувате со згодна девојка преку некоја од социјалните мрежи и по некое време договарате средба на која ве очекува реал

loading...
Loading...