Видео: Од ова ќе се ЗАСРАМИТЕ, но СИТЕ го правите тајно!

Ќе се засрамите, но…Колку и да сме културни и обрнуваме внимание на себе понекогаш знаеме да направиме нешто навистина непривлечно.
Иако не сакаме да признаеме сите понекогаш сме мириснале долна облека, почувствувале морбидна љубопитност како мириса кога испуштаме гасови, сме изеле храна што паднала на земјата, сме си чепкале во носот и редица други работи.
Шшшшш…Сите го правиме ова под тушот, само не сакаме да признаеме!
Колку и да звучи одвратно, овие работи ги правиме од време навреме.
Видеото ги открива нашите најсрамни тајни!

Колку и да сме културни и обрнуваме внимание на себе понекогаш знаеме да направиме нешто навистина непривлечно.
Иако не сакаме да признаеме

Пронајдете не на следниве мрежи: