Видео: Одличен трик како да отворите пиво без отворач!

Loading...

Ви се случило ли да се најдете во ситуација кога до себе немате специјален отворач за пиво, па не знаете како да го отворите пивото, а толку сте жедни? Без грижи постои одличен начин како да отворите пиво без отворач. Постои интересен начин како да отворите пиво без употреба на отоврач. 
Уникатниот начин на отворање на пивото може да ви се најде во доста ситуации, посебно ако сте на отворено, а во себе немате отворач. 
Погледнете го видеото и решете го овој „проблем“. 

 
Постои интересен начин како да отворите пиво без употреба на отоврач. 
Уникатниот начин на отворање на пивото може да ви се најде во д

loading...
Loading...