Видео: Откриена е вистината за девојката која се запали танцувајќи

Џими Кимел во своето шоу открива што се случило по крајот на снимката.Откако собра 9 милиони прегледи на Јутјуб за помалку од една недела, се откри вистината за девојката која се запали танцувајки.
Џими Кимел во своето шоу открива што се случило по крајот на снимката.
Погледнете!Откако собра 9 милиони прегледи на Јутјуб за помалку од една недела, се откри вистината за

Пронајдете не на следниве мрежи: