Видео: Ова 15-годишно момче го остави жирито на Звезде Гранда ВО ЧУДО: Со песна од Зорица Брунцлик ја освои публиката

Loading...

Ова момче од Македонија успеа да остави најголем печат . Пред жирито одлучи да отпее песна од Зорица Брунцлик, бидејќи таа му е најдрага пејачка како што самиот тој вели и ја сака повеќе од сите останати пејачи. Неа сосема ја „освои“, и направи вистински шоу во студиото.Александар Темелков, 15 годишното момче од Велес, иако не помина во следниот круг на натпреварувањето во серијалот „Звезде Гранда“ е апсолутна ѕвезда на оваа прва емисија за сезонава. Шоуто на Звезде Гранда кое можеме да го следиме секоја сабота на ОБН телевизија веќе со првата емисија ги соборија рекодите на гледаност, а за кандидатите кои ги гледавме во саботата и се уште се зборува.
Ова момче од Македонија успеа да остави најголем печат . Пред жирито одлучи да отпее песна од Зорица Брунцлик, бидејќи таа му е најдрага пејачка како што самиот тој вели и ја сака повеќе од сите останати пејачи. Неа сосема ја „освои“, и направи вистински шоу во студиото.
Уживајте во видеото:

Александар Темелков, 15 годишното момче од Велес, иако не помина во следниот круг на натпреварувањето во серијалот „Звезде Гранда“ е ап

loading...
Loading...