Видео: ОВА БОЛЕШЕ: Го викна момчето да гледаат филм, но заврши ФАТАЛНО!

Го викна момчето да гледаат филм, но…Девојката сакаше да гледаат филм, но на момчето очигледно не му се допадна нејзината идеја па реши малку да ја задева…
На крајот сепак девојакта си го доби посакуваното, а на дечкото му го даде тоа што го заслужи… 😀

Empire is ON
Posted by P-Square- The Official Page on Sunday, March 29, 2015

Девојката сакаше да гледаат филм, но на момчето очигледно не му се допадна нејзината идеја па реши малку да ја задева…

Пронајдете не на следниве мрежи: