Видео: Ова девојче воодушеви милион луѓе, а требаше само да прими вакцина!

Loading...

Реакцијата на малото девојче е подраматична отколку што можете да замислите.Скоро еден милион прегледи на Јутјуб има видеото, на кое е прикажана неверојатната реакција на девојчето по име Михаела, пред докторите да и дадат инјекција против грип.
Нејзиниот брат ја прими инјекцијата без никаков проблем,не трудејќи ни малку да ја охрабри својата сестра.
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Скоро еден милион прегледи на Јутјуб има видеото, на кое е прикажана неверојатната реакција на девојчето по име Михаела, пред докторите да и дадат

loading...
Loading...