ВИДЕО: Ова е најбрз начин да подигнете некој кој лежи на земја

Loading...

Што мислите лесно ли е за 5 секунди да подигнете некој кој лежи на земја? Ние мислевме дека не е, но…Што мислите лесно ли е за 5 секунди да подигнете некој кој лежи на земја? Ние мислевме дека не е, но погледнете како тоа го прави ова момче.
Ќе ве остави без зборови.

Има ли некој кој го може ова?Што мислите лесно ли е за 5 секунди да подигнете некој кој лежи на земја? Ние мислевме дека не е, но погледнете како тоа го прави ова момче.

loading...
Loading...