Видео: ОВА ЌЕ ВЕ ШОКИРА: Погледнете што прави капка змиски отров на човековата крв

Доволна е само една капка од змиски отров да за неколку секунди се промени агрегатната состојба на крвта.Една од најчесто споменуваните фобии е страв од змија. Меѓутоа дали сте знаеле што всушност се случува кога ќе ве касне змија? Што се случува во крвта кога ќе дојде во допир со змијски отров?
Доволна е само една капка змиски отров да за неколку секунди ја промени агрегатната состојба на крвта.

Една од најчесто споменуваните фобии е страв од змија. Меѓутоа дали сте знаеле што всушност се случува кога ќе ве касне змија? Што се случува во кр

Пронајдете не на следниве мрежи: