Видео: Ова се уште не сте го виделе: Мандарините му дошле преку глава на овој возач, но буквално!

Ова се уште не сте го виделе: Мандарините му дошле преку глава на овој возач, но  буквално!Во турскиот град Адана се случила малку чудна сообраќајна несреќа кога се судриле минибус и камион кој превезувал мандарини. Мандарините му дошле преку глава на возачот, но буквално.
Инаку, кога се судриле во центарот на градот, камионот се превртел и  со мандарини го затрупал минибусот.
Возачот на автомобилот останал затрупан под големата количина овошје, па во помош пристигнала противпожарна служба.
Овошките ја успориле работата на пожарникарите кои морале да го исечат кровот за да го извлечат  возачот кој се здобил со помали  повреди.
Погледнете го видеото.Во турскиот град Адана се случила малку чудна сообраќајна несреќа кога се судриле минибус и камион кој превезувал мандарини. Мандарините му дошле п

Пронајдете не на следниве мрежи: