Видео: Ова треба да го погледне секој возач – зошто не треба да пишувате СМС додека возите?!

Loading...

На интернет се појави кампања која преку шокантно видео покажува зошто не треба да пишувате СМС додека возите. Видеото е со голема поука и покажува дека во никој случај не треба да пишувате СМС додека возите. 
Доколку имате потреба да пратите СМС или да исконтактирате некој, подобро е да застанете отколку сето тоа да го правите додека возите. 
Погледнете го шокантното видео кое може само да ја зголеми вашата свест при возење. 
Видеото е со вознемирувачка содржина и не се препорачува на деца под 18 години и лица со слабо срце.Видеото е со голема поука и покажува дека во никој случај не треба да пишувате СМС додека возите. 
Доколку имате потреба да пратите СМ

loading...
Loading...