Видео: Оваа девојка ја откри тајната за своите бујни гради!

Loading...

Стејси Бренан може да се пофали со бујно деколте. Кога ги гледате нејзините фотографии помислувате дека на нејзе е се дело на мајката природа. Но, таа за своето раскошно деколте има мал трик.„Процесот“ од мали до големи гради изгледа вака: Стејси најпрво облекува push up градник, а потоа во градникот додава чорапи.
 За градите да бидат уште повпечатливи, таа на нив нанесува бронзер и пудра.
„Се надевам дека ова ќе им помогне на девојките кои сакаат големи, лажни и „бомбастични“гради“, рекла таа.

„Процесот“ од мали до големи гради изгледа вака: Стејси најпрво облекува push up градник, а потоа во градникот додава чорапи.
&

loading...
Loading...