ВИДЕО: Оваа мајка повторно го слушна чукањето на срцето на нејзината мртва ќерка

Нема поголема болка од онаа кога вашето дете ќе замине од овој свет. Но уште поголема болка е кога ќе го слушнете срцето на детето како чука во друго тело. Реакцијата на оваа мајка е навистина трогателна и нема да ве остави рамнодушни.Тејли Сторч имала само 13 години кога настрадала при една несреќа на скијање, а само неколку дена кога била прогласена нејзината смрт.
Меѓутоа, бидејќи била донатор на органи, нејзиното срце било пресадено и продолжило да чука. Погледнете како реагирала нејзината мајка кога повторно го слушнала срцето на својата ќерка:Тејли Сторч имала само 13 години кога настрадала при една несреќа на скијање, а само неколку дена кога била прогласена нејзината смрт.
Меѓу

Пронајдете не на следниве мрежи: