Видео: Овие 8 минутни вежби СО ГАРАНЦИЈА го намалуваат ОБЕМОТ на рацете

Истенчете го обемот на рацете, зацврстете ги мускулите и ослободете се од опуштената кожа со вежби кои ги креираше фитнес инструкторката Трејси Андерсон.Познатата фитнес инструкторка Трејси Андерсон стана гуру за преобликување на телото на жените ширум светот, а ја разви својата метода за вежбање на рацете. Со насочени вежби можете да го намалите обемот на надлактицата, да ги зацврстите мускулите и да ја затегнете кожата, а повеќето од вежбите не бараат ниту дигање на тегови.
Протоколот за вежбање на раце на Андерсон трае неполни 8 минути. Можеби на почетокот ќе ви биде тешко да ги фатите сите движења, но тие се повторуваат и по неколку пати лесно се памтат.
Секој ден вежбајте со оваа рутина и резултатите нема да изостанат. Првите резултати ќе ги забележите веќе после неколку дена, а потенки раце може да очекувате веќе после два месеци вежбање.
Погледнете го видеото:

Познатата фитнес инструкторка Трејси Андерсон стана гуру за преобликување на телото на жените ширум светот, а ја разви својата метода за вежбање на

Пронајдете не на следниве мрежи: