Видео: Овие жаби полудеа по прикажаното видео на Ајфонот!

Сите ние поминуваме долго време, гледајќи во екраните од нашите смартфони, но овие жаби можеби не победија во тоа. Во видеото на следната станица, мала група на жаби се фасцинираа од видеото со црви, кое се појави на екранот на еден Ајфон, поставен на нечисто место. Неколку жаби почнаа и да скокаат на телефонот, со надеж дека црвите ќе им бидат сервирани за вечера.  Кој може да ги обвини за нивниот апетит? 
Видеото погледнете го на следната страница. 

Во видеото на следната станица, мала група на жаби се фасцинираа од видеото со црви, кое се појави на екранот на еден Ајфон, поставен на нечисто ме

Пронајдете не на следниве мрежи: