Видео: Овој мачор се нервира кога Ноле го губи мечот!

Loading...

Можеби ви звучи неверојатно, но еден од најверните навивачи на Ноле е токму ова маче.Мачорот чие име е Коста, внимателно го следи натпреварот на Новак и се нервира кога неговиот омилен тенисер го губи мечот.
Еве како изгледа тоа!Мачорот чие име е Коста, внимателно го следи натпреварот на Новак и се нервира кога неговиот омилен тенисер го губи ме

loading...
Loading...