Видео: Овој татко не сакаше да игра, нo неговата ќерка инсистираше: Го направија ОВА и ги изненадија сите

На повеќето деца им е непријатно кога родителите ќе излезат на подиумот и ќе почнат да играат.На повеќето деца им е непријатно кога родителите ќе излезат на подиумот и ќе почнат да играат. А рака на срце не можеме ни секогаш да ги обвиниме за тоа… понекогаш возрасните имаат тенденција да ги преценат своите танчрски способности., така што танцот завршува во тотален хаос.
Како и да е, тоа секако не е случај и младата Џесика Ханли. Таа со татко и приреди незаборавна кореографија за својот 12-ти роденден.
Погледнете го видетото:

На повеќето деца им е непријатно кога родителите ќе излезат на подиумот и ќе почнат да играат. А рака на срце не можеме ни секогаш да ги обвиниме з

Пронајдете не на следниве мрежи: