Видео: Патник успал да го слета авионот откако пилотот починал за време на летот!

Патник успеал да приземји авион на Хамберсајд аеродромот во Велика Британија, откако на пилотот му се слошило и  останал без свест веднаш откако полета.вионот морал итно принудно да слета – а со него седнал да управувал патник кој за прв пат влегол во пилотска кабина.
Тој цело време бил „воден“ од двајца инструктори за летање, кои на помош биле повикани од контролната кула.
Пилотот во меѓувреме починал.
Видеото погледнете го на следната страна…

 

Извор: mkd-news.comвионот морал итно принудно да слета – а со него седнал да управувал патник кој за прв пат влегол во пилотска кабина.
Тој цело време б

Пронајдете не на следниве мрежи: