Видео: По ова сигурно нема да ви текне да побарате влечна служба!

Loading...

Понекогаш во некои земји, влечната служба колку што може да ти помогне, толку може и да ти наштети…Дупла несреќа – откако ја превртила колата, викнала помош, а овие ја докусуриле.
Како да е по ова само нова кола. Сопственичката на колата ја снима целава ситуација и по зборовите кои ги користи јасно е колку е воодушевена од помошта.

 
Дупла несреќа – откако ја превртила колата, викнала помош, а овие ја докусуриле.
Како да е по ова само нова кола. Сопственичката на к

loading...
Loading...