ВИДЕО: Погледнете ја реакцијата на мајката на 6-те момчиња, кога дознава дека ќе добие ќерќичка…

Нејзината реакција е неверојатна. Покрај шест синови, таа конечно ќе добие ќеркичка.Шер е мајка на шест момчиња. Кога дошло времето да го дознае полот на своето седмо дете, таа добила специјална торта. Идејата е филот на тортата да го открие полот на бебето – син за момче, а розов за девојче.
Погледнете ја реакцијата на Шер кога ќе здогледа дека филот е розов, што значи дека ќе ја добие првата ќерка.
Видеото за неколку дена достигна над 6 милиони прегледувања на YouTube.
Погледнете:
Шер е мајка на шест момчиња. Кога дошло времето да го дознае полот на своето седмо дете, таа добила специјална торта. Идејата е филот на тортата да

Пронајдете не на следниве мрежи: