Видео: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА СРЕЌА ИМАШЕ: Падобранец за влакно избегна смрт!

Скокот со американско знаме, кој требаше да биде кулминација на свеченоста во Тенеси, за малку не завршила трагично.Стотиците луѓе кои биле присутни на патриотската прославата го очекувале Џон Питс кој требало да се спушти со големо знаме.
Но, одеднаш по налетот на силен ветар кој го отфрлил скокачот од планираната рута и тоа директно кон далновод. Ужасната толпата беспомошно гледала како падобранецот лета кон електричните кабли и потоа како паѓа директно на земја.
 Во прво момент, по падот на Питс, речиси сите занемеле, само се слушнало амбулантното возило.За среќа, падобранецот поминал без посериозни повреди, и по прегледот е отпуштен од болница.Стотиците луѓе кои биле присутни на патриотската прославата го очекувале Џон Питс кој требало да се спушти со големо знаме.
Но, одедна

Пронајдете не на следниве мрежи: