Видео: Погледнете што овој човек направи за 20 долари нешто што многумина никогаш не би го направиле ни за милиони!

Видео од кое ќе ви се сврти во глава пристигнува од Јамајка. Човекот изведе трик и скокна во вода од височина од 30 метри. Резултатот е импресивен, тој преживеал, и продолжил да плива како ништо да не се случило.Дечкото се одлучил да скокне од терасата на кафулето во залив опкружен со карпи на брегот на Negril. Луѓето кои од плажата го гледаа овој лудачки скок буквално изгледаат како мравки.
Видео од неверојатниот скок, кој пред една недела на YouTube го постави Гарет Вејдер, и веднаш стана невиден хит, а храбриот дечко од Јамајка наводно, се согласил да скокне за 20 $, кој му биле понудени од туристи.Дечкото се одлучил да скокне од терасата на кафулето во залив опкружен со карпи на брегот на Negril. Луѓето кои од плажата го гледаа овој лудачки с

Пронајдете не на следниве мрежи: