ВИДЕО: Полеа BMW X6 со жешка вода. Она што се случи подоцна е ФАНТАСТИЧНО!

Сигурни сме дека повеќето од вас би сакале да го поседуваат овој џип БМВ Х6 откако ќе го погледнат видеото.Сепак, овој автомобил се разликува од класичните модели на автомобили.
Кога ќе се полее со жешка вода, овој автомобил доживува трансформација. 
Погледнете за што станува збор: Сепак, овој автомобил се разликува од класичните модели на автомобили.
Кога ќе се полее со жешка вода, овој автомобил доживува трансформаци

Пронајдете не на следниве мрежи: