Видео: Поминувал многу време во бањата -Татко му решил да сними што прави неговиот син таму…

Неговиот син поминувал многу време во бањата, а тој и сопругата не знаеле што прави целото тоа време додека е таму. Таткото решил се да сними со камера.Во бањата обично сте сами, и никој не гледа што правите па може да се глупирате колку сакате. Но ова момче поминувало многу време во бањата што за родителите било зачудувачки.
Неговиот син поминувал многу време во бањата, а тој и сопругата не знаеле што прави целото тоа време додека е таму. Таткото решил се да сними со камера.
Направил снимка и веруваме дека не го очекувал тоа што го затекнал.
Снимката ја прикачил на Јутјуб а видеото стана вистински хит. 

Во бањата обично сте сами, и никој не гледа што правите па може да се глупирате колку сакате. Но ова момче поминувало многу време во бањата што за

Пронајдете не на следниве мрежи: