Видео: Поради ова видео од СВАДБАТА, невестата ЌЕ СЕ СРАМИ цел живот!

Ние мислиме дека после ова и се уништи денот, а богами и на младоженецот!Обично видеата од свадбата остануваат за спомен и долго сеќавање за еден од најубавите моменти од животот на младенците. Секој со радост ги чека и ги прегледува со години подоцна.
Но, оваа невеста поради снимката која ја фати камерата, ќе се срами целиот свој живот. 
Ние мислиме дека после ова и се уништи денот! 
Ваква невеста не сте виделе: Зарем е луда вака да оди на свадба?
Невеста нарачала венчаница од кинески сајт – Погледнете што добила!
Погледнете  на следната страна:

 

Amen!!! Ups!!! Salud!!
Posted by Mauricio Mejia on Friday, April 10, 2015

Обично видеата од свадбата остануваат за спомен и долго сеќавање за еден од најубавите моменти од животот на младенците. Секој со радост ги чека и

Пронајдете не на следниве мрежи: