Видео: Поставил камера за да дознае КОЈ ДРУГ ја користи ВЦ-шолјата: ИМАЛО ШТО ДА ВИДИ…

– Сите членови од семејството тврдат дека пуштаат вода после користење на тоалетот, меѓутоа овој „член“ не го прави тоа – вели запрепастениот човек.Овој Американец од Калифорнија цело време се прашувал кој го користи неговиот тоалет освен него, па решил да постави камера за да добие одговор на тоа прашање.
– Сите членови од семејството тврдат дека пуштаат вода после користење на тоалетот, меѓутоа овој „член“ не го прави тоа – вели запрепастениот човек.
На крајот излезе дека за нередот во тоалет виновен е еден натрапник…
Кога ја пуштил снимката имало што да види и слатко се изнасмеал..
Погледнете на следната страна:

Овој Американец од Калифорнија цело време се прашувал кој го користи неговиот тоалет освен него, па решил да постави камера за да добие одговор на

Пронајдете не на следниве мрежи: