Видео: Позираше и се сликаше, а зад неа се случуваше ужасна…

Една тинејџерка позираше за Снепчет кога ненадејно авион паднал на куќа на нејзината улица. Во оваа трагедија загинаа девет луѓе, а реакцијата на девојката во моментот кога паѓа авионот е забележана на снимката. Девојката била шокирана и веднаш скокнала откако видела што се случува.
Авионот паднал, експлодирал и се запалил. Сите патници и пилотот загинале на местото на настанот. Пожарникарите дошле на местото на несреќата, но пожарот бил изгасен дури откако куќата била целосно уништена.
Погледнете го видеото: Девојката била шокирана и веднаш скокнала откако видела што се случува.
Авионот паднал, експлодирал и се запалил. Сите патници и пилотот за

Пронајдете не на следниве мрежи: