Видео: Познатата турска актерка доби отказ поради бујното деколте

Loading...

Познатаат турска актерка и водителка добила отказ поради „провокативната облека“ која ја носела на себе.Познатата турска актерка и телевизиска водителка Ѓозде Кансу доби отказ по критиките упатени од портпаролот на владејачката партија, поради „провокативната облека” што ја носела за време на телевизиска емисија.
Хусеин Челик , портпаролот на владејачката исламистичка Партија на правдата и развојот (АКП), остро го критикуваше начинот на кој се облекла Кансу, посебно нејзиното длабокото деколте, во вчерашата телевизиска емисија. Челик во изјавата не посочи конкретно име, но повеќе од јасно беше дека станува збор за Канс:
– Не сакаме да се мешаме во ничиј приватен живот, но тоа е премногу и неприфатливо. Тоа не се дозволува дури и воостанатиот дел од светот, истакна портпаролот на АКП.
По денешните преговори меѓу раководството на телевизијата и режисерот на шоуто, кое го води Кансу, беше соопштено дека таа добила отказ.
Погледнете го видеото, па проценете дали таа заслужи да добие отказ!

 
Познатата турска актерка и телевизиска водителка Ѓозде Кансу доби отказ по критиките упатени од портпаролот на владеја

loading...
Loading...